info@carnivalnews.net

Vikings go Berzerk

Online casino Vikings go Berzerk on Yggdrasilin taattua pelistudio laatutyötä alusta loppuun saakka. Vikings go Berzerk on julkaistu vuoden 2016 loppupuolella ja pelin palautusprosentti on kolikkopelien keskiarvoa eli 96,1%. Tämä keskitason volatiliteetin omaava peli pelataan viiden rullan ja neljän symbolin ruudukolla, jossa on 25 voittolinjaa ja maksimissaan 500 000 kolikon voittomahdollisuus. Yggdrasil koodasi tämän pelin alusta alkaen HTML5 pohjaiseksi, joten peli on pelattavissa aivan yhtä lailla kotitietokoneella kuin matkan päällä vaikka älypuhelimella.

Vikings go Berzerk peli vie pelaajan neljän uskaliaan viikingin mukana reissuun, missä viikingit kohtaavat erilaisia mahdollisuuksia ja maksimipanoksella pelattaessa tämä peli mahdollistaa jopa 500 000 euron voiton yhdellä kierroksella (4000x panostus). Pelistä löytyvät niin vapaapelit erilaisine ominaisuuksineen kuin myös bonuspeli eli aarrearkku kolikkoineen ja muine palkintoineen. Vikings go Berzerk automaattipeli on täynnä erilaisia mahdollisuuksia pelaajalla ja tarjoaa viihdettä ja mahdollisuuksia pitkäksi aikaa niin viihde- ja ajanvietepelaajalle, kuin isompia voittoja metsästäville pelaajille.

Vikings go Berzerk videokolikkopelin peliohje

Vikings go Berzerk peliautomaatti peliä pelataan pitkälti samoin kuin muitakin kolikkopelejä. Pelaaja päättää pelin aloittaessaan omalle pelibudjetilleen sopivan pelipanostuksen per kierros. Vikings go Berzerk pelissä ennen kuin pelaaja tekee itse mitään, peli arpoo jollekin pelin viikinkihahmoista raivomittarin jo puoliksi täyteen. Pelaajan tulee ensimmäiseksi valita omaan budjettiin sopiva kierrosmaksu. Ensin asetetaan kolikon arvo, joka on 0.004 – 5 euroa. Jos kolikon arvo on 5 euroa ja voittolinjoja on 25 niin yhden kierroksen maksimihinta on 125 euroa, ja minimihinta toisaalta vain 10 senttiä ja sentin linjamaksulla kierroksen hinta on 25 senttiä. Kierrosmaksulta tämä peli siis sopii sekä aloittelijoille, ajanvietepelaajille sekä niille pelaajille, jotka hakevat isoilla panoksilla sitä maksimivoittoa eli puolta miljoonaa euroa.

Jos tavallisessa kolikkopelissä vain odotellaan scattereita ja sitä kautta vapaapelikierroksia, niin Vikings Go Berzerk tarjoilee pelaajalle paljon enemmän. Viikinkien raivomittarit, aarrearkut ja niiden palkinnot ja viimeinen kaikkien viikinkien yhteinen Ragnarök vapaapelikierros on jotain sellaista, mikä tekee tästä pelistä pitkän aikaa kiinnostavan ja monipuolisemman kuin keskiverto kolikkopeli on.

Vikings go Berzerk peli vaatii pelaajaltaan aikaa, sillä pelin parhaat osiot rakentuvat vähitellen ja pelikierrosten määrä on enemmin useita satoja kierroksia kuin sata tai kaksi sataa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tämä viikinkipeli vaatisi pohjattomia taskuja. Vikings go Berzerk peli antaa tasaisesti pienempiä voittoja pelaajan odotellessa vapaakierroksia ja viikinkien raivon täyttymistä. Kaikkien neljän viikingin raivomittarin täyttymiseen kuluukin sitten yleensä jo pari tuhatta pelikierrosta, joten tämä peli on nimenomaan sitä viihdettä koko rahalla.

Kaikki pelin voittoyhdistelmät lähtevät ensimmäisestä linjasta vasemmalla ja menevät loppuun asti oikealle, joskus wild-symbolit auttavat isoihinkin koko pelialueen kokoisiin voittoyhdistelmiin ja pelistä on iloa pitkäksi aikaa.

Tämän pelin eittämätön tavoite on saada Ragnarök! Ragnarök ei tule helposti, mutta onneksi pelin vapaapelit ja muut lisäpelitosat tuovat peliin todella paljon erilaisia osioita ja pitävät pelaajan mielenkiinnon korkealla.

Miten Vikings go Berzerk peliä pelataan

Yggdrasili Vikings go Berzerk pelissä pelaaja voi valita myös pelaavansa peliä automaatilla ja asettaa automaatin pelaamaan pelaajan puolesta 10-1000 kierrosta tai sitten Yggdrasilin tapaan, pelaaja voi asettaa pelin pelaamaan puolestaan ilman rajoitusta!

Peruspelin kierrokset sujuvat tasaisesti musiikkia kuunnellen ja viikinkien raivomittareiden täyttyessä ja usein tämä perusvaihe luonnollisesti kestää jonkin aikaa ja vaatii pelaajilta enemmän kuin puoli tuntia. Mutta pitääkin muistaa, että kolikkopelien ja näiden automaattipelien ideana on tuottaa pelaajille tekemistä vapaa-ajalle, viihdettä – josta jokainen pelaaja on valmis maksamaan oman budjettinsa mukaisesti, mutta samalla on valmis voittamaan myös takaisin päin. Pienet väli voitot pitävät yleensä huolen, että matka on alusta alkaen mielenkiintoinen, vaikkei vapaapelit osuisivatkaan heti ja aarrearkkujen isot voitot eivät osu joka kerta. Pelaajat saavat kyllä katetta peliajalleen aikaa myöten, kun viikinkien raivomittarit täyttyvät.

Pelin ominaisuudet

Vikings go Berzerk mobiili on aivan yhtä luonteva vaihtoehto pelata ja testata tämän pelin ominaisuudet kuin tietokoneellakin. Vikings go Berzerk pelissä on mukana neljä erikoishahmoa, viikinkejä, jotka myös tuottavat parhaat voitot peruspelin voitoissa. Paras hahmo on laiha viikinki, joka antaa 250x panoksen takaisin, jos laihoja viikinkejä on viisi voittolinjalla. Toiseksi paras erikoishahmo on iso viikinki, jonka viisi symbolia antaa pelaajalle 200x voiton. Kolmanneksi paras hahmo onkin viikinkiluuranko, joka antaa 175x panostuksen voittona ja neljäntenä tulee naisviikinki, jonka viisi symbolia nekin antavat vielä 150x panostusvoiton. Näiden erikoissymboleiden lisäksi pelissä on vähempiarvoiset symbolit eli kulta-, hopea-, pronssi- ja rautakolikot, jotka antavat 40-70x voittokertoimen pelaajan saadessa niitä kaikki viisi voittolinjalleen.

Viikinkihahmot eivät ole pelissä vain antaakseen voittoja pelaajalle osuessaan tarpeeksi samalle voittolinjalle. Sen lisäksi pelissä on jokaiselle viikinkihahmolle oma raivomittari (rage meter), joka kasvaa voitto kerrallaan. Kun viikingin raivomittari täyttyy, siirtyy kyseinen viikinki berzerk-vaiheeseen ja päästää pelaajan vapaapeleille (seitsemän kierrosta).

Rageboost ominaisuus auttaa saamaan viikingin raivomittarin täysille. Mitä sitten tapahtuu: seuraa seitsemän vapaapelikierrosta, jolloin raivokas viikinki muuttuu tarttuvaksi eli sticky wild-symboliksi ja tullessaan vapaakierroksilla rullille, raivoinen viikinki muuttuu wild-symboliksi ja jää wildiksi tulevilla vapaapelikierroksille ja hyvällä onnella viimeisellä eri seitsemännellä kierroksella koko pelinäyttö on täynnä wild-symboleita ja korkea-arvoisia symboleita, jolloin viikinkien sotaretki tuo jo tällä tavalla kunnon plussaa pelitilille.

Pelissä on myös aarrearkkuihin liittyvä bonuspeli. Tavallinen aarrearkku ilmestyy rullalle 4 ja sille jäädessään se aktivoi pelaajalle mahdollisuuden valita voitto. Voittoja on tarjolla viisi, joista siis yksi pitää valita. Ja jos tämä aarrearkku tulee vapaakierroksilla, on sen antamat voitot vielä paremmat! Sillä peruspelissä aarrearkun sattumanvarainen voitto voi olla 50-1000 kolikkoa tai 7-21 vapaakierrosta, mutta jos saat arkun vapaakierroksilla, on voitto 50-1000 kolikkoa ja 2-4 vapaakierrosta, kokonainen wild-rulla, ja lisäksi yksi tai kaksi lisä wild-symbolia!

Toinen aarrearkku voi ilmestyä rullalle viisi. Tämä kultainen aarrearkku voi antaa normaali kierroksilla peräti 250 – 10 000 kolikkoa ja 7-21 vapaakierrosta, ragnarök kierrokset ja buustin raivomittariin! Jos kultainen aarrearkku tulee vapaakierroksilla, on mahdollinen voitto 250-10 000 kolikkoa ja 2-4 vapaa kierrosta, kokonainen wild-rulla tai kaksi lisä wild-symbolia. Jokaisella kerralla aarrearkku on iloinen asia, joskus vain pelaajaa voi jopa isokin voitto harmittaa jos viereisessä ruudussa olisikin ollut ragnarök vaihtoehto.

Vikings go Berzerk pelissä on kaksi tapaa saada vapaakierrokset. Toisen on saada täyteen viikingin raivomittari voittamalla peruspelissä viikingillä. Toinen tapa on saada scatter symbolit osumaan rullille. Jos pelaaja saa kolme scatter symbolia rullille, saa hän 7 vapaakierrosta ja satunnaisen bonus ominaisuuden. Jos pelaaja saa rullille neljä symbolia, saa hän 14 vapaapelikierrosta ja satunnaisen bonus ominaisuuden ja jos pelaaja saakin peräti viisi scatteria, saa hän 21 vapaakierrosta ja lisäksi tuon satunnaisen bonus ominaisuuden. Pelin wild-symboli on yksikertaisesti sana wild, joten sitä ei voi olla huomaamatta. Vapaapelisymbolina eli scatterinaä taasen on viikinkityttö ja free spin kuva.

Vapaapelien ohessa tulevat erikoisominaisuudet voivat olla todella hyviä rahasummia pelaajalle tuovia. Yksi vaihtoehto on, että kaikki viikingit siirtyvät berzerk tilaan eli tulee Ragnarök vapaapeli. Toinen vaihtoehto on, että yksi rullista saa satunnaisen tarttuvan wild-symbolin. Tai vaihtoehtona on, että pelaaja saa yhden kokonaisen tarttuvan wild-rullan. Pelaaja voi saada satunnaisena ominaisuutena myös 1-3 lisäkierrosta tai viisi aarre arkkua ja viisi kultaista aarrearkkua, jotka pelaaja pääsee sitten avaamaan yksi kerrallaan ja keräämään niiden voitot.

Pelin perusääniraita on kuin elokuvan taustamusiikkia, se ei häiritse ja sopii todella hyvin pelin luonteeseen ja teemaan. Ääniraidassa on myös tarpeeksi variaatioita, ettei sen kuuntelu ärsytä ja voitot luonnollisesti huomioidaan myös äänien kautta.

Ragnarök vapaapeli ominaisuus

Vapaapelien kautta Ragnarök saadaan käyntiin pelaajalle, eli jokaisesta viikingistä tulee tarttuva sticky wild ja pelinäyttö täyttyy vähitellen viikingeistä. Tämä on se voittotapa, jolla Viking go Berzerk pelissä voitetaan tuhansia euroja.

Ragnarök vapaapelit tarkoittavat vähintään sitä 14 vapaapelikierrosta, jolloin jokainen viikinki symboli on berzerk tilassa eli tarttuvana sticky wild-symbolina. Aina viikingin jäädessä rullille, se muuttuu tarttuvaksi wild-symboliksi jääden loppukierrosten ajaksi rullille. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeisellä kierroksella voi koko 5×4 ruudukko olla täynnä näitä wild-symboleiksi muuttuneita viikinkejä ja sitä kautta pelaaja voi voittaa pelin maksimikertoimen eli tuhansia kolikoita!

Toinen tapa saada Ragnarök on viidennen rullan kultaisen arkun arvonnasta. Ja on eittämättä selvää, että koko tämän pelin paras osa on nimenomaan tämä Ragnarök ja kaikkien viikinkien siirtyminen berzerk tilan kautta tarttuviksi wild-symboleiksi. Tämä tietää lähes aina palkkapäivää pelaajalle.

Viking Rage eli viikinkiraivo ominaisuus

Viikinkiraivo on jokaisen neljän viikingin oma raivomittari, joka kasvaa voitto kerrallaan kohti täyttymistä. Täyttyessään pelaaja saa seitsemän vapaapeliä siten, että kyseisen viikingin symboli muuttuu tarttuvaksi wild-symboliksi eli osuessaan rullille se jää niille vapaakierrosten loppuajaksi, eli näitä wild-symboleita voi jäädä seitsemän kierroksen aikana jo aika monta odottelemaan muita, hyviä symboleita ja antamaan pelaajalle hyvät voitot.

Vikings go Berzerk pelin yksi addiktoivimmista ominaisuuksista on nimenomaan tämä viikinkiraivo, kun pelaaja saa yhden viikingin kerrallaan raivon partaalle ja voitot sitä kautta, aletaan jo kerätä voittorivejä seuraavaa viikinkiä varten – pelaaja saa odottaa todella monta pelikierrosta, ennen kuin hän on nähnyt kaikki eri viikinraivot näiden mittarien kautta, mutta raivomittari on kuitenkin odotuksiensa arvoinen yleensä.

Viikinkiraivomittarit täyttyvät vähitellen aina jokaisen viikingin raivomittarin täyttyessä pelaaja pääsee pelaamaan vapaapelit sen viikingin sticky wild-symbolin kanssa. Mutta kaikkien viikinkien yhteinen raivo on se, joka tuo pelaajalle mahdollisuuden päästä todella isoihin voittoihin, sillä silloin jokainen viikingeistä tavoittaa berzerk tilan ja siirrytään edellä mainittuun Ragnarök kierrokseen, joka kierrosten lukumäärästä riippuen voit todellakin tuottaa tuhansia euroja voittoja pelaajalle.

Pelin maksimivoitto on 500 000 euroa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.