info@carnivalnews.net

Dead or Alive

Dead or Alive länkkäreiden aikaan sijoittuva NetEntin studioiden tuottama kolikkopeli on ollut julkaisussaan eli vuodesta 2013 jopa kulttimaineessa, koska villiin länteen asettuva pelit ovat aina olleet pelaajien suosiossa ja tämä NetEntin laatupeli osui oikeaan aikaan ilmestyessään. Peli on jo vanha ja siitä on tehty uusikin versio, mutta yhä peliä pelataan paljon. Tässä pelissä on ihan kohtuullinen RTP mutta pelin volatiliteetti on korkea, eli pelaajalta vaaditaan keskivertoa enemmän voittojen odotuskykyä- luonnollisestikin kyse on kuitenkin sattumasta, joten jonkun pelaajan kohdalle iso voitto voi osua vaikka heti ensimmäiseen peliin.

Pelin äänimaailma tuo oisttain mieleen vanhat kunnon spagettiwesternit Ennio Morriconen vihellystyyleineen. Pelin rullien lähtiessä liikkeelle voi kuulla äänen, joka voisi vastata colt-revolversin iskurin lataamista taakse. NetEnt tiesi vuonna 2013 mitä teki, ja se sai aikaiseksi yhden kaikkien aikojen parhaista länkkärikolikkopeleistä, teemaltaan, grafiikaltaan ja ääniltään.

Pelin taustalla on koko kierrosten ajan kumma, autioksi hylätty villin lännen kaupunki ja autiomaa. Ukkonen lähestyy vuorien takaa, pelaaja ottaa tuplaviskin, virittä aseensa ja rullat lähtevät liikkeelle. Wildit tuplaavat voitot ja vapaakierroksilla tehdään tiliä. Pelaajan ruoska myös sivaltaa pelin näppäimillä.

Palautusprosentti96,8%
Keskihajontakorkea
Maksimi voitto (kolikoita)54 000
Minimi- maksimi panos0,01-0,5
Pelin muoto5*3
Rullat (Rivit)5 (3)
Voittolinjat9
PäätelaitteetTietokone, tabletti, mobiili
TekniikkaJS, HTML5
Julkaisupäivä10.11.2013

Dead or Alive bonus

Vihellykset, aseet, villi länsi – tämänkin kolikkopelin voitot piilevät vapaakierroksissa ja sielläkin tarttuvista wildeistä, jotka oikeiden symboleiden kanssa tuovat pelaajalle kunnon voitot. Wildit tuottavat voitot samalla tuplaten ja siinä se sitten olikin. Scattereissä on tämän pelin suola, 5 scatteriä tuo heti 2500x voiton jo ennen vapaakierroksia ja kolmella scatterilläkin saat jo 4xpanoksen ja neljällä scatter symbolilla voittosi 25x panos. Nämä siis jo ennen vapaakierroksia. Jokainen vapaakierros kaiken kaikkiaan 12 kappaleesta antaa 2x oiton per kierros. Ja jos vapaakierroksella tulee wild symboli, jää se koko vapaapelin ajaksi paikoilleen! Jos sitten pelaaja onnistuu samaan vähintään yhden wild symbolin per rulla vapailla kierroksilla, saa pelaaja viisi vapaakierrosta lisää eli yhteensä kierroksia on jo 17. Wildit seuraavat paikoillaan myös nämä viisi uutta kierrosta.

Dead or Alive pelin jackpot (maksimivoitto)

Dead or Alive antaa voittoja keskivertoa harvemmin ja pelaajalla pitää yleensä olla pitkä pinna. Mutta sitten kun voittoja tulee, kerta voitto yhdellä kierroksella voin olla 3000x panos. Pelin maksimivoitto on 54 000 euroa maksimi panoksella ja tuolla 3000x voittokertoimella.

Dead or Alive tabletissa ja mobiilissa

NetEnt osasi jo 2014 tehdä pelejä monikavavallisesti ja vaikka Dead of Alive pelillä on ikää, on se pelattavissa niin älypuhelimella, tabletilla kuin tavallisella kotitietokoneella. Tämä lännenpeli on mukanasi aina taskussasi, kun haluat pelata ja katsoa, onko sinun kuudesti laukeava tänään paraatikunnossa ja osuuko massiivisesti voittavat vapaakierrokset sinulle.

Dead of Alive pelistä

Dead or Alive peli on suosittu, teemansa mukaisesti. Se on myös monella kasinolla yksi peleistä, jolle saa tai voi vaihtaa bonuskierroksia. Peli kuitenkin yleensä vaatii pelaajaltaan pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä, koska pelin volatiliteetti on korkea. Se tarkoittaa siis, että peli ei annakaan niin helposti niitä pieniäkään voittoja vaan asettuu enemmänkin antamaan niitä parempia voittoja, joka tarkoittaa suoraan, että voittoja tulee harvemmin, mutta ne ovat parempia. Kaikki pelaaminen on kuitenkin sattumanvaraista, toiset voittavat ja toiset häviävät ja vaikka tilastollisesti tässä pelissä on kohtuullisen hyvä palautusprosentti ja kohtuullisen pitkät voittovälit, mikään ei estä sellaistakaan tapahtumaa, että parikin isoa voittoa osuisi heti alkuun! Kaikki on kiinni sattumasta, ja kuka uskoo, myös onnesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.