info@carnivalnews.net

Mega Fortune

Mega Fortune on jo vanha peli, mutta se on säilyttänyt vetovoimaisuutensa muutaman syyn vuoksi: ensinnäkin siinä on mahdollisuus voittaa kunnolla rahaa, koska siinä on progressiivinen jättipotti ja pari pienempääkin jättipottia. Toisekseen sen volatiliteetti on matala, eli peli antaa tasaisesti voittoja ja vielä kolmanneksi, pelin palautusprosentti on ihan kelpo 96.4%. Muuten peli on aika tavallinen kolikkopeli 5×3 ruudukolla ja 25 voittolinjalla. Panostuksesta riippuen yhden kierroksen hinta on siten 25 sentistä 50 euroon, ja super jättipottiin voit päästä jo 25 sentin panoksilla – satunnaislukugeneraattori kylläkin antaa hieman enemmän etua jos pelaaja satsaa kierroksille enemmän, millä panoksella pelaaja Mega Fortune peliä pelaa antaa siis hieman etua satunnaisuuteen, mutta onko se panostuksen väärtti?

Palautusprosentti96,40%
Keskihajontamatala
Maksimi voitto (kolikoita)4 000 000
Minimi- maksimi panos0,01
Pelin muoto5×3
Rullat (Rivit)5 (5)
Voittolinjat25
PäätelaitteetTietokone, tabletti, mobiili
TekniikkaFlash
Julkaisupäivä23.1.2009

Mega Fortune bonus

Tässä Mega Fortune pelissä on kaksi erilaista bonus vaihtoehtoa. Ensinnäkin pelissä on vapaakierrokset, kunhan pelaaja saa ruudukolle kolme shampanja pulloa ja tuloksena on niistä max 10 vapaakierrosta ja 5x voittokerroin. Pelin wild symbolina on sitten symboli nopeasta veneestä, joka tuottaa sitten 10 000 kolikkoa.

Mega Fortunessa on oma bonuspeli: Onnenpyörä eli Wheel of Fortune, jonne pääsee kolmella onnenpyörän symbolilla. Bonus peli alkaa ja päättyy pelaajan painaessa nappulaa, itseasiassa peli käynnistyy ja loppuu vaikkei pelaaja tekisi mitään, mutta peli periaatteessa odottaa kyllä hetken, jos pelaaja haluaa itse toimia onnettarena. Mega Fortunen onnenpyörässä on kolme eri pyörää, ensimmäisestä voi voittaa rahavoittoja tai siirron toiselle pyörälle, toisella pyörällä on sitten isommat voitot ja niin edelleen – viimeisellä kierroksella on mahdollisuus voittaa megasuperjättipotti.

Mega Fortune pelin jackpot (maksimivoitto)

Mega Fortune peli kuuluu NetEntin progressiivisiin jättipottipeleihin. Progressiivisuus tarkoittaa sitä, että Mega Fortune peliä pelataan usealla eri nettiikasinolla ja jokaisesta pelatusta kierroksesta pelin pääpotit nousevat.

Tämän kirjoittamishetkellä Mega Fortunen Mega Jackpot on yli 2,4 miljoonaa euroa, Major jackpot on 54 000 euroa ja Rapid jackpot 409 euroa.

Mega Fortune tabletissa ja mobiilissa

Vaikka NetEntin julkaisema Mega Fortune on tehty ja julkaistu jo vuonna 2009 ja vaikka se pohjautuu Flash tekniikkaan, on se pelattavissa myös mobilissa. On sinulla siis Android tai iOS niin voit kokeilla aikaisempaa varhaiseläkettä tai uuden auton tai asunnon käsirajan hankkimista pelaamalla Mega Fortune peliä missä vain ja milloinka vain.

Mega Fortune pelistä

Mega Fortune vie äänimaailmansakin puolesta mukanaan jonnekin Miamin palmurannoille tai vastaaville. Rullilla näkyvät niin isot voittosormukset, kultakellot, rahat, konjakki ja sikaari, bonuspelin rulettipyörä, limusiinit, shampanja scatteri ja pikavene viidellä kappaleellaan antaa samantien 10 000 kolikkoa. Tässä on kyllä sellainen peli, joka sekä tilastollisilla arvoillaan että muutenkin on täysin pelattavissa oleva NetEntin laatupeli. Pelin paras yksittäinen symboli on limusiini, joita 5 kappaletta antaa 1000x voiton.

Peli on jo vuosia vanha, mutta siinä on kuitenkin NetEntin peleistä tutut automaattikierrokset ja ääniraita ja grafiikka tuttua tasoa.  Bonuspeli vaatii bonusruletinsymbolin kolmelle viereiselle rullalle.

Peli on viihdyttävä yhdistelmä tavallista mutta laadulla tuotettua kolikkopeliä, johon tuo oman lisämausteensa mahdollisuus voittaa miljoonia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.