info@carnivalnews.net

Starburst

Starburst on peli, joka on yksinkertaisuudessaan saanut jo melkein kulttimaineen. Se julkaistiin 2013 ja yhä se on yksi nettikasinoiden suosituimmista peleistä, eikä pelkästään siksi, että sille annetaan useasti vapaakierroksia. Peli on valmistajansa NetEntin varmaan tunnetuin peli ja vaikka se on itseasiassa niin yksinkertainen kuin kolikkopeli voi olla, se on todella suosittu. Sen suosittavuutta ei voi ymmärtää, jollei itse kokeile peliä. Pelin RTP on varsin keskinkertainen 96,1% mutta peli antaa pieniä voittoja tasaisesti ja sen parissa viihtyy niin ajanvietepelaaja kuin ahkerampiakin pelaaja, vaikka peli antaakin max voittona vain 50 000 kolikkoa, mutta voittoja tulee kaikilta kymmeneltä voittolinjalta molemmista suunnista.

Starburst pelin minimikierrospanos on sentin kolikkopanoksella sen 10 senttiä, koska panostusrivejä on sen 10 kappaletta. Maksimipanostus on vastaavasti euron, eli kierrokselle voi sijoittaa 10 euroa kerralla. Mutta sitten ovat lisäksi panostustasot 1-10 eli itseasiassa voit panostaa kerralla jopa 100 euroa Starburst kierrokselle ja katsoa, josko saisit koko pelikentän räjähtämään voittosateeksi. Se nimittäin on mahdollista kunnon megavoiton kautta.

Pelissä on myös automaattipeli, jonka avulla voi nojautua rauhassa taaksepäin ja katsoa miten onnetar tällä kertaa on suosiollinen tai antaa odotuttaa itseään seuraavaan kertaan.

Palautusprosentti96,1%
Keskihajontamatala
Maksimi voitto (kolikoita)50 000
Minimi- maksimi panos0,01-100
Pelin muoto5*3
Rullat (Rivit)5 (3)
Voittolinjat10 molempiin suuntiin
PäätelaitteetTietokone, tabletti, mobiili
TekniikkaJS, HTML5
Julkaisupäivä12.11.2013

Starburst bonus

Starburst pelissä ei ole varsinaista bonusta eikä vapaapelejä, mutta siinä on wild joka voi jäädä koko rullaksi. Pelin wildinä on monivärinen tähti, joka voi tulla kiekoille 2, 3 ja 4. Ne voivat lisääntyä kiekolla ja laukausta jopa kolme lisäkierrosta ilman että pelaaja tekee muuta kuin nauttii mahdollisista voitoista.

Starburstin paras symboli on BAR, eli jos näitä saa tähtisateeseen wildien kanssa niin pelitilin saldon lisääntyminen on varmaa. Toiseksi paras symboli on vanha kunnon seiska, pelkästään seiskoilla voi saa 120x voiton.

Wildit eli pelin jämähtävät tähtimerkit ovat symboleita, joita pelaaja toivoo näkevänsä omalla peliruudukollaan mielellään vaikka parilla rullalla ja vielä yhdessä joko seiskan tai BARin kanssa.

Starburst pelin jackpot (maksimivoitto)

Starburst pelissä ei ole jackpot voittoja vaan maksimivoiton 50 000 kolikkoa voi voittaa yhdistelmien kautta.

Starburst tabletissa ja mobiilissa

Starburst on NetEntin laatutyötä ja se on ollut pelin julkaisusta lähtien saatavilla niin kotikoneilla pelaaville pelaajille kuin myös mobiilisti pelaaville. Starburst tarjoaakin kevyen viihdesäväyksen, vaikka työmatkalle tai lomalle tarjoilijaa odotellessa.

Starburst pelistä

Starburst on iloinen ja värikäs peli, joka antaa voittoja sopivan tasaisesti ja välillä pelaajalle voi osua isompikin potti. Peli on kuitenkin helppo pelata ja se sopii niin uusille kolikkopelien ja kasinpelien ystäville kuin myös jo enemmän pelanneille, sillä vaikka uusimmat saatavilla olevat pelit ovat vaikka kuinka hieno ja sisältävät lisäpelejä, niin aina silloin tällöin pelaajat kaipaavat takaisin yksinkertaisiin, viihdyttäviin ja näyttäviin kolikkopeleihin, jollainen tämä NetEntin jo klassikkomaineen saanut peli eittämättä on.

Vaikka peli on pelaajan kannalta enemmänkin mukana olemista ja siistien jalokivisymbolien katselua kuvaruudulla tai näytöllä, on peli yksinkertaisuudessaankin hyvää ja yllättävän rauhoittavaa ajanvietettä vaikka sitten pelaakin rahalla. Hyvä palautusprosentti ja matala volatiliteetti antaa luottoa, että oman pelitilin saldo säilyy maltillisella panostuksella pitkään ja pelaamista riittää helposti useammalle illalle ja päivälle, ja saattaahan sieltä se hyper-mega-poti ja 50 000 kolikkoakin tulla tupsahtaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.